"Свобода" висунула Кошулинського кандидатом на посаду міського голови Львова.

Він також збирається поборотися за мандат депутата Львівської обласної ради.

 

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", на XXXII з'їзді цієї політичної сили, що триває нині у Києві, на посаду міського голови Львова делегати з'їзду вирішили висунути Руслана Кошулинського, народного депутата України попереднього, VII скликання від ВО "Свобода". Кошулинський був також депутатом Львівської міської ради у 2010-2012 рр. і головою фракції ВО "Свобода" у цій раді.

 

Крім того, Кошулинський буде "№1 у списку до Львівської обласної ради", - повідомляє прес-служба ВО "Свобода". Маркіян Лопачак має стати "№1 у списку до Львівської міської ради". Лопачак був депутатом Львівської міської ради у 2006-2014 рр. і народним депутатом у березні-жовтні 2014 р.

 

Нагадаємо, що про свій намір балотуватися на посаду міського голови Львова заявили чинний міський голова Андрій Садовий (висунений "Самопоміччю"), народний депутат Ігор Васюник, народний депутат Оксана Юринець (ймовірно, буде висунена партією "Блоком Петра Порошенка "Солідарністю""), народний депутат Дмитро Добродомов (ймовірно, буде висунений партією "Громадський рух "Народний контроль"") та Володимир Гірняк (ймовірно, буде висунений партією "Громадянська позиція").

 

14.09.2015