На мажоритарні вибори в 205 окрузі прибули озброєні "спостерігачі".

У Чернігові під час обшуків у осіб, котрі прибули на вибори в 205-му одномандатному виборчому окрузі, вилучають зброю та боєприпаси.

 

Про це повідомив на брифінгу начальник обласного управління МВС Чернігівщини Едуард Альохін, передає depo.ua.

 

"Сьогодні проводитяться заходи з обшуку низки осіб у зв'язку з інформацією про обіг зброї", – повідомив міліціянт. Зокрема, слідчі дії тривали в одному з готелів у центрі Чернігова, куди нібито заселилася група підтримки одного з виборчих фаворитів.

 

Заступник керівника спецгрупи МВС Михайло Апостол поінформував, що напередодні виборів до Чернігова прибули групи "гастролерів" із озброєнням. "Вилучаються і вибухівка, і гранати, автомати, все таке. Ми цілодобово несемо службу. Вилучають їх у тих людей, "гастролерів", які сьогодні сюди прибули", – повідомив Апостол.

 

Інформацію про обшуки підтвердив народний депутат Борис Філатов, товариш одного з лідерів мажоритарної гонки Геннадія Корбана. "Понад 100 міліціянтів із автоматами увірвалися в готель. І нічого не знайшли! Добре, що вистачило розуму не підкинути гранату або наркотики. Все перевернули, розкидали і пішли", – повідомив Філатов.

 

Вибори відбудуться у Чернігові 26 липня. Основним конкурентом Корбана є голова Державного управління справами, висуванець Блоку Петра Порошенка Сергій Березенко.

23.07.2015