Відгикування революції

Єдиноутробним Вачовскі (один з них ще залишиється братом, а другий — вже щось майже подібне до сестри) пасувало б зацікавитися подіями в Україні і зробити щось на кшталт «Матриці». Тільки краще.

 

Вачовскі могли б переглянути фільми про громадянську війну, коли махновці відбирали в заможного куркуля возик на гарних ресорах і робили з нього тачанку. А потім батьки Нео, Трініті і різнокольорових таблеток мали б поїхати на Рівненщину і взнати, як то робиться зараз. В тому прекрасному краю було виявлено автомобіль з одіозного гаража наймолодшого Януковича. Автомобіль був дорогий, але головне, що він був броньований. На машині їздив лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош, і коли ПС закинули, що не пасує краденим користуватися, то соратники Дмитра Анатолійовича заявили: «Даруйте, а ПС у революційний час мав КУПУВАТИ машини? ...Везти Яроша у неброньованому авто — це злочин недбальства. Якось не дуже хочеться найближчим часом бути і на його похороні...». Вчіться, Вачовскі. Це і Революція, і Перезавантаження.

 

Часу не було, на своїх похоронах бути не хочеться

 

Після революції треба, щоб люди долучалися до чогось гарного. Для цього існує термін «експропріація експропріаторів». Тому даремно «Інвестиційна компанія "Спорт-Тур"» бідкається, що Віктора Медведчука, який має певне відношення і до цієї інвесткомпанії, і до бази відпочинку «Ведмежа Діброва», окрадено. За інформацією інвесткомпанії, з «хатинки» в карпатських горах вкрали купу гарних картин. Кажуть, то зробили знов-таки люди з «Правого сектора»

 

Нагадаємо, 23 березня, попри те що майновий комплекс охороняв спецпідрозділ міліції «Титан» Державної служби охорони, понад 70 озброєних людей з радикальної організації «Правий сектор» захопили територію і проникли на базу відпочинку.

Лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук, структурі якого належить комплекс, заявив, що це помста за його суспільно-політичну діяльність. В Латинській Америці популярним є прислів'я: «Тим, хто обкрадає злодія, прощаються гріхи на сто років». Може, і в нас тут хтось планує прожити сотню років.

 

Роги у «Ведмежій діброві» залишилися, а натюрморти і пейзажі зникли

 

Та й за менший час можна наробити багато цікавого. Наприклад, далі за горами анонімні закарпатці змушують чемних угорців вибачатися, бо якісь seggfej чисельністю від 200 до 300 особин зібралися перед будівлею МЗС Угорщини і тримали гасла-вимоги угорською та англійською мовами «Самовизначення Закарпаттю!» та «Угорщина вимагає повернення Закарпаття!». Демонстранти передали до МЗС Угорщини петицію «За Закарпаття» з вимогою, щоб Угорщина визнала результати так званого референдуму в Криму. Водночас з вулиці лунали заклики привести в бойову готовність угорську армію, яка нібито мусить захистити 150-тисячну угорську меншину в Україні. Угорським дипломатам в Будапешті довелося перепрошувати за події на Закарпатті. Про реакцію Києва нічого не відомо.

 

Каламутять воду на крайньому Заході України угорські радикали з партії Jobbik (в перекладі — краще)

 

01.04.2014