Збитки жіночого роду

Від жінок треба чекати тільки доброти, краси і любові. Коли особи жіночої статі чинять щось негарне, то треба придивитися, і, можливо, ви там побачите ракету або Чечетова...

 

Ракета тижня

 

Президенту України Вікторові Януковичу пасує часом робити виїзди на периферію. Так робить президент Росії Володимир Путін. Лідери двох держав зараз не дуже дружать, але масть треба тримати. В нас немає стерхів, з якими літав Володимир Володимирович, але ми маємо ракети, які може запустити Віктор Федорович. На Яворівському полігоні Янукович був свідком, як літають наші ракети. Одна з них буцімто впала не туди, де мала впасти. Вояки задумалися, а нарід вже вигадав конспірологію.

 

За офіційною версією, в озері поблизу села Грушів бавилися рибалки-браконьєри тротилом. Воно бабахнуло, бо ті рибалки чітко вирахували, коли має бабахнути ракета, за якою пантрує Віктор Федорович.

 

Підступна ракета обдурила пильне око президента і втекла

 

Тепер Радіо «Свобода» каже, що їх «джерела у військовому середовищі» підтверджують — один зі снарядів, політ яких контролював президент, упав в озеро біля села Грушів Яворівського району Львівської області, що за 17 кілометрів від полігону.

 

А зараз трохи конспірології. У Львові вже є переконання, що залізяка, яку бачив Янукович, 17 кілометрів пролетіти не могла. Значить, впала вона деінде, а в ставку біля Грушева рвонуло щось геть інше. Можливо навіть, що росіяни знову захотіли зробити з українців недалеких дилетантів і заклали у водоймі свою бомбу. Гіпотеза цікава вже тим, що логічного пояснення вибуху не в тому місці люди, які відповідають за вибухи, не озвучили. 

 

Щодо згаданих стерхів, то Янукович виглядає краще, ніж Путін

 

Для російськомовних естетів нагадаємо, що була така група «Аліса» і співала дуже актуальні речі.

 

Фраза про те, що «надєжда таітся в дрємучіх напєвах», логічна. І в цьому є та сама надія. Для росіян також. Тільки Януковичу не треба починати дружити з птахами.

 

Реєстр тижня

 

Довго і нудно можна розповідати про хакерську атаку на Державне підприємство «Інформаційний центр» (Держінформюст). Можна говорити про Олену Лукаш, яка є чинним міністром юстиції і хоче накапостити Олександру Лавриновичу, який той пост обіймав трохи раніше.

 

Кажуть, що вся інформація про громадян України за кілька хвилин потрапила до рук невідомо кого. Конспірологи говорили, що Лукаш в такий спосіб знущається з Лавриновича. Менше перестрашені люди казали, що «нагорі» просто згрібають всю інформацію, яка комусь колись може стати в нагоді. Насправді інформація про особисті дані громадян України вже давно є відомою і компетентним органам, і тим, хто гендлює такими даними на київському базарі «Петрівка».

 

А Лукаш і Лавринович тепер матимуть вічний конфлікт.

 

Хвора тижня

 

Як не страшно це звучить, але Юлію Тимошенко й далі використовують. Найвідоміша жінка країни тепер стала найвідомішою хворою, яка хоче лікуватися не в рідних пенатах, а в якісь далекій Німеччині. Фанати леді Ю від такого сивіють, а соратники-опозиціонери хочуть, аби Юлія Володимирівна якнайскорше поїхала в сторону Атлантичного океану.

 

І навіть якщо вона в ту сторону поїде, то пам'ятатиме, що перший заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін мав пеха: його перевели з Генпрокуратури в Раду національної безпеки та оборони. Мавр зробив свою справу, як казав один чоловік з почуттям гумору. Мавр може йти, а леді Ю — тішитися.

 

З Тимошенко роблять героїню, якій не місце в Україні

 

Язик тижня

 

Лариса Павлівна Скорик колись на Хрещатику виступала в ролі адвоката тодішнього президента Леоніда Кучми в рамках акції «Повстань, Україно». Далі геніальна архітектор почала катуляти речі, що на голову не налазять. Неофітам варто просто поґуґлити «Скорик Янукович» й отримати відкриття чакри.

 

Останній перл Лариси Павлівни стосується знову ж таки до Юлії Тимошенко. Жінку, яка сидить в тюрмі, жінка, яка таких з тюрми має випускати (Скорик є членом комісії при президентові України у питаннях помилування), навчила: «Усі прохання повинні базуватися на одному фундаменті — засуджений повинен відбути половину терміну покарання і особисто звернутися до президента!».

 

Архітектор мусить вдаватися до юриспруденції. І не вимагайте це пояснити
 

08.10.2013