Аґресивним недоумкам тут місце

До неадекватної поведінки народних депутатів всі вже звикли. Тепер виявилося, що з головою можуть не дружити й оперні діви. Ну, а про київську гопоту шкода й мови.

 

Ганьба тижня

 

 

Англійських футбольних фанів не люблять ніде в світі. Але нелюбов і бикування з ножами і «розочками» — це різні речі. Англійці приїхали подивитися на Лемпарда і Джерарда, які, будьмо певні, у вівторок матимуть поганий настрій після матчу зі збірною України. Фани сиділи у кнайпі на Хрещатику (це важливо), пили пиво (це не так важливо, але для повноти картини треба згадати), один з них вийшов на вулицю покурити (слава вітчизняному закону про заборону вживання нікотину у громадських місцях), прибігли три десятки гамадрилів у масках і каптурах і почали товкти англійців за допомогою ножів і розбитих пляшок. Троє гостей потрапили в лікарню. Жоден з них не написав заяви в міліцію, яка на місце події приїхала через 10 хвилин (нагадаймо, це Хрещатик). Англійців можна зрозуміти. Якщо правоохоронці в нас такі оперативні, то писати якісь папери навряд чи варто.

 

До речі, гопота чомусь саме гостей з острова дуже не любить. Після матчу між нашими і шотландцями — під час відбіркової серії на Чемпіонат світу в Південній Африці — там-таки на Хрещатику кілька десятків недоумків з арматурою напали на гостей. Шкоти також не писали заяв в міліцію. Є підозри, що і громадянин України стримався б від спілкування з правоохоронними органами десь у Конґо або Північній Кореї.

 

В Англії ми вже відіграли, і, слава Богу, непогано. Але якби довелося на Альбіон ще раз поїхати, то дуже багато «бакланів» взнали б про існування Вінні Джонса і його кумплів. Вінні колись грав в «Челсі». Дуже поважна людина для київських любителів «розочок».

 

Опортуністи тижня

 

Колись це був кінотеатр, а зараз тут президент пояснює соратникам сенс життя

 

Соратники президента України Віктора Януковича з Партії реґіонів вирішили трошки побавитися в опозицію. Щоправда, розсекретив їх член партії УДАР Володимир Курінний, який у своїй інтернет-сторінці написав таке: «В Партії реґіонів російська колона підняла заколот. Лідери заколотників — Шуфрич, Царьов та інші. Всього близько 40 багнетів. Як сказав Томенко, це ті, хто служить не Януковичу і тим більше не Україні, а Путіну і Росії».

 

Крім того, «ударівець» заявив: «Зазначене угруповання оголосило, що голосувати за єврозаконопроекти не буде. Крім того, подейкують, що Шуфрич безстрашно став на захист втікача Мельника, звинувативши главу Мінсдоха Клименка в репресуванні опального ректора-хабарника».

 

«Коротше, у них стало так весело, що сьогодні (минула середа – Ред.) о 16:00 їх чекає рандеву з Януковичем. Він спробує відновити керованість Партії реґіонів. Колись Ющенко точно так само намагався вишиковувати фракцію НУ-НС. Йому це не вдалося. Янукович, безсумнівно, на порядок професійніший менеджер, і, можливо, у нього вийде... Подивимося», — зазначив депутат.

 

Виявилося, що «построїти» Віктор Федорович може будь-кого, і на зустрічі в «Зоряному» з-поміж присутніх жоден «реґіонал» не мав ніц проти євроінтеґрації.

 

А так хотілося більшого ідіотизму. Зрештою, його можна ще дочекатися.

 

«Блондинка» тижня

 

У цьому кросворді можна шукати мозок

 

Катерина Абдуліна, напевно, геть непогана солістка Київської опери. Але ж як можна бути такою дурепою, щоб себе такою дурепою виставляти? У Facebook  Абдуліна назвала школи з українською мовою навчання «бидлячими» і пораділа, що її діти навчаються у гімназії російською, «серед морально здорових дітей, а не серед бидла». Згодом ці висловлення було вилучено.

 

Потім на Катерину було здійснено замах майонезом. Вона тепер каже, що її умовиводи хтось неправильно зрозумів. Майонезом кидали в Джорджа Сороса, і погодьтеся, що ця прекрасна жінка на нього ніяк не подібна.

 

«Блондин» тижня

 

 

Володимир Струк, який є нардепом від Партії ріґіонів, відволікся на музику. Чоловіка потягло на шансон. Його фраза заслуговує на цитату: «Почему тюремная? А вот — "Запахло весной"! Мы, наоборот, пропагандируем сегодня здоровый образ жизни, чтобы ребята, такие как ты, молодые, думали о том, что весна наступает. Нужно не в тюрьму идти, не заниматься наркотой, да. А думать о весне. О красивом, хорошем. Созидать нужно».

 

Коментувати цього чоловіка якось теж не пасує. Смішно.

 

09.09.2013