Керівників управлінь юстиції у Франківську та Львові обиратимуть повторно.


Міністерство юстиції України оголосило повторний конкурс на вакантні посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ). Про це йдеться на сайті Мін’юсту.

 

 

Крім того, вакантною наразі є посада начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), на яку теж оголошено конкурс.

 

Прийом документів триває з 2 до 11 грудня. Перший етап конкурсу – тестування – відбудеться 16 грудня 2019 року о 10:00 за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73.

 

Окрім стандартного набору вимог до такої посади, щоб стати частиною команди Мін'юсту, претендент також має бути готовим впроваджувати реформи, розумітися на новітніх технологіях. «Мета нової команди Мін’юсту – провести реальні реформи у сфері юстиції. Ми прагнемо захистити права і законні інтереси власників нерухомості і бізнесу, створити дієву систему виконання судових рішень, гарантувати інвесторам захищене та стабільне правове середовище. Ми прагнемо йти у ногу з часом – впроваджувати новітні технології та електронний документообіг. Ми прагнемо створити ефективну пенітенціарну систему та знизити кількість повторних правопорушень. Ставайте частиною нашої команди. Приєднуйтесь до реформ, які змінюють країну», – зазначив міністр юстиції України Денис Малюська.

 

Нагадаємо, нещодавно було визначено переможців конкурсу на посади керівників міжрегіональних управлінь юстиції. Зокрема, нових начальників отримали Центрально-Західне міжрегіональне управління (м. Хмельницький); Центральне міжрегіональне управління (м. Київ); Північно-Східне міжрегіонального управління (м. Суми); Південно-Східне міжрегіональне управління (м. Дніпро); Східне міжрегіональне управління (м. Харків).

 

Натомість у міністерстві за першим разом не змогли визначитися, хто очолить управління у Львові, Івано-Франківську й Одесі.

 

Докладні умови проведення конкурсу – на сайті.

 

04.12.2019