Львів’янам створили безкоштовний мобільний спортивний додаток.

Для львів’ян розробили перший спортивний додаток «Львів спортивний». Над його створенням упродовж кількох місяців працювала американська компанія Uventex, нині ж додаток є в безкоштовному доступі для всіх смартфонів (App Store та Play Market) – повідомляє пресслужба ЛМР.

 

 

Кожен львів’янин може скачати цей додаток на свій смартфон та отримати докладну інформацію про спорт у місті: спортивні події, змагання, спортивні клуби, секції тощо. Однією з функцій додатка є розширений пошук спортивний секцій, шкіл і клубів, які працюють у Львові. Їх можна класифікувати за видами спорту та географією розташування. До кожного такого спортивного закладу прикріплено контактну інформацію та можливість перейти на його сторінку в мережі. Крім того, в додатку є активна стрічка спортивних новин.

 

У подальшому додаток планують доповнювати корисною інформацією. За словами начальника управління молоді і спорту Антона Нікуліна, в майбутньому він має містити, зокрема, дані про всі фітнес-центри, спортзали та спортивні майданчики в місті. Аналогів такого додатку в Україні наразі не існує.

 

«Ця платформа була створена спеціально для Львова. Ми вирішили розпочати з цього міста, оцифрувати всю його спортивну складову. В майбутньому ця платформа міститиме як івент-менеджмент (повна автоматизація спортивних подій: реєстрація, проведення, скоринг, відеотрансляції тощо), так і студіо-менеджмент (платформа для ведення своїх студій, гуртків, їх розклад, учасники). У подальшому будемо працювати над такими додатками для інших міст України», – розповів сервісний інженер Uventex Вадим Рудь.

 

 

Як зауважив Антон Нікулін, на створення мобільного додатку «Львів спортивний» не буде використано бюджетних коштів: усі витрати компанія-розробник узяла на себе. Для громадськості додаток презентуватимуть на Lviv Fitness Weekend 19–20 жовтня.

 

17.10.2019