"Моє служіння не закінчилося": Гройсман попрощався із посадою.

 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман попрощався з посадою і побажав успіхів майбутньому уряду.

 

Про це Гройсман сказав у прощальному зверненні до українців з нагоди складення повноважень урядом напередодні першого засідання новообраної Верховної Ради ІХ скликання.

 

 

"Зі свого досвіду розумію, як це непросто – приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі. І головне – успіху. Бо саме від успіху його роботи і залежатиме багато в чому успіх України та нормальне життя кожного українця. Особисто для мене це завжди було пріоритетом номер один", – сказав Гройсман.

 

Він наголосив, що новий уряд прийматиме країну, яка стабільна і розвивається. "Все, що зроблено на сьогодні, – це результат зусиль багатьох-багатьох людей, кожного з вас. І я вдячний усім за цю за нашу спільну небайдужість, спільну роботу, за підтримку і критику, а також за вашу довіру", – зазначив прем’єр-міністр.

 

З його слів, однією з найголовніших справ професійного життя для нього і надалі буде децентралізація. "Ця реформа дала можливість змінити життя в багатьох громадах країни. Але в майбутньому важливо не зупинятися, не забувати про людей, які живуть у маленьких селищах і містах, які хочуть мати достатні повноваження і ресурси", – додав голова уряду.

 

"Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я продовжуватиму дбати про успіх нашої великої держави і братиму на себе ту роль, яка буде потрібна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал", – підсумував Гройсман.

 

29.08.2019