Зі Львова відкриють прямий авіарейс на Кіпр.

 

 

Уже в жовтні зі Львова можна буде літати на Кіпр без пересадок – Wizz Air відкриває рейс із аеропорту «Львів» у головний аеропорт Кіпру – Ларнаку та зворотно. Про це інформує прес-служба аеропорту.

 

Польоти зі Львова до Ларнаки стартують із 28 жовтня. Авіаперевізник виконуватиме рейси двічі на тиждень: у п’ятницю та понеділок. Тривалість польоту – три години. Квитки вже доступні в продажу на сайті авіакомпанії. Їхня вартість стартує із 719 гривень.

 

 

Джерело: facebook.com/LvivAirport

 

Угорський лоукостер Wizz Air є абсолютним лідером за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів»: з осені 2019 року авіакомпанія виконуватиме польоти в 11 напрямках у сім країн Європи. Частотність у літній сезон сягає 31 рейсу на тиждень.

 

Wizz Air відновив роботу в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького в середині 2017 року, відкривши рейси у Вроцлав і Берлін. У березні 2018 року додав іще три: в Дортмунд, Ґданськ і Катовіце. Згодом почав польоти у Лондон, Вільнюс, Братиславу, Франкфурт, а з 3 березня 2019 року – в Копенгаген.

 

У червні авіакомпанія заявила про збільшення з 20 жовтня частоти виконання рейсів з аеропорту «Львів» на п’яти напрямках: до Братислави, Вроцлава, Ґданська, Берліна та Дортмунда, з огляду на їхню популярність. Середньомісячна завантаженість рейсів у цьому році становить 83%. У підсумку з 20 жовтня їхня кількість, порівняно з минулорічним сезоном, зросте в сумі на 10 рейсів.

 

 

Ларнака стала четвертим напрямком, про відкриття якого в аеропорту оголошено на зимовий сезон 2019–2020 років. Окрім Ларнаки від Wizz Air, три рейси запланувала авіакомпанія SkyUp: у Київ, Харків і Прагу.

 

07.08.2019