Супрун присоромила Зеленського за образливі вислови.

 

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун назвала непрофесійними і образливими висловлювання Президента України Володимира Зеленського. Вона вважає, що якби Зеленський порозмовляв із нею особисто, то змінив би свою думку.

 

Про це пані Супрун сказала під час брифінгу у Кабміні, коментуючи висловлювання Зеленського щодо неї в ранковому ефірі телеканалу "1+1", повідомила аґенція "Укрінформ".

 

 

"Я ще не маю висновків, якою є людиною чи Президентом Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюсь, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, якою є наша робота. Та не називатиме мене іменами, які є образливими та непрофесійними", – зазначила Супрун.

 

Згідно з її спостереженням, Зеленському самому стало незручно через власні слова. "Йому стало неприємно, і тому він так нервово посміявся", – пояснила вона.

 

У середу Президент України дав інтерв'ю телеканалу "1+1" у незвичному форматі – сидячи на велотренажерах. На прохання журналіста Зеленський дав оцінку кільком чинним урядовцям. Про Уляну Супрун він сказав: "Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї", – сказав сміючись Зеленський.

 

 

05.06.2019