Петро Порошенко перейменовує свою партію на "ЄС".

 

Партія “Блок Петра Порошенка "Солідарність"” змінює найменування – відтепер політична сила екс-президента зватиметься "Європейською солідарністю".

 

Таке рішення прийняв з’їзд партії спільно з ГО “Солідарна справа громад”, повідомила прес-служба БПП.

 

 

Петро Порошенко повідомив на з'їзді, що 31 травня відбудеться з’їзд оновленої партії, в якій будуть широко представлені громадські активісти, волонтери, добровольці. "Партія обов’язково врахує всі напрацювання громадського середовища", – пообіцяв Порошенко.

 

“Ключ до об’єднання і перемоги – це оновлена партія з оновленим керівництвом, з величезним представництвом громадськості, волонтерів, добровольців. Людей, які здатні діяти ефективно в нових умовах", – поінформував він.

 

Наприкінці минулого тижня БПП й "Солідарна справа громад" уклали меморандум, котрий передбачає, що "ГО є головною громадською платформою проведення внутрішнього рейтингового голосування (праймеріз) під час висунення кандидатів у депутати від час виборів до парламенту, а також у процесі делегування представників партії у інші структури влади". "Хоча праймеріз виконує дорадчу функцію, партія зобов’язується прислухатися до його підсумків під час ухвалення будь-яких кадрових та відповідних політичних рішень", – ідеться в угоді.

 

27.05.2019