УКУ запрошує на благодійний фестиваль «Ігри розуму».

 

Український католицький університет запрошує на благодійний фестиваль «Ігри розуму в УКУ», що відбудеться в неділю, 19 травня. Про це повідомляють організатори заходу. У програмі фестивалю – настільні ігри, смаколики від студентів УКУ та інтелектуальне змагання між командами з різних компаній Львова.

 

Усі отримані під час фестивалю кошти підуть на стипендії для талановитих та потребуючих студентів УКУ.

 

«Завдяки цьому благодійному фестивалю УКУ прагне познайомити молодих українців з нашим університетом та запрошує зробити конкретне добре діло для розвитку якісної освіти в Україні – стати благодійником УКУ. Кожні 50, 100, 250 гривень мають значення, адже забезпечують навчання в УКУ для талановитих та потребуючих студентів», – каже проректорка з комунікацій та розвитку УКУ Наталя Климовська.

 

Квіз-турнір організовує ГлуздоГерць. Учасникам запропонують складні та неординарні загадки, відео- та фотоголоволомки. Зареєструватись для участі можна за посиланням. У команді має бути 8-10 членів. Благодійний внесок з команди – 3 тис. грн. Гра триватиме з 17:00 по 20:30 в трапезній УКУ. При одноосібній реєстрації на квіз-турнір благодійна пожертва становитиме 250 грн.

 

Також на фестивалі у Центрі Шептицького з 13:00 до 20:00  працюватиме ігротека, де можна буде пограти у різні настольні ігри. Благодійна пожертва за участь – 250 грн з особи (якщо ж ви зареєструвалися також на квіз-турнір до 1 травня – благодійна пожертва за участь в ігротеці становитиме 125 грн). Зареєструватись можна тут.

 

Зазначимо, Український католицький університет – приватний вищий навчальний заклад, що працює у Львові і фінансується за рахунок благодійних внесків людей доброї волі з усього світу (70%) та з оплати студентів (30%).

08.05.2019