"Напевно, проголосую": Гриценко відбув переговори із Зеленським про підтримку у II турі.

 

Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко відбув переговори із лідером проекту "Слуга народу" Володимиром Зеленським про підтримку у другому турі президентських виборів. Гриценко закликав "дати шанс" Зеленському, а сам прийме рішення про його підтримку після ознайомлення з командою.

 

Про це Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Колишній кандидат у Президенти (5-те місце) повідомив, що поставив Зеленському низку гострих питань – і той його запевнив у своїй всесторонній доброчесності та патріотизмі.

 

"Чи готовий він до посади Президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів. Чи буде він на посту Президента толерувати корупцію і мародерство? Ні, не буде. Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних", – повідомив Гриценко.

 

Політик вважає, що Зеленський був з ним щирий.

 

"Чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? – завершив Гриценко. – Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими – тоді, напевно, проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс".

 

07.04.2019