Суд у Львові обрав запобіжний захід убивці прикордонника.

 

Учора, 19 березня, Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід 20-річному солдату строкової служби ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону. Чоловіка заарештували на 60 діб без альтернативи внесення застави. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону.

 

Окрім того, прикордоннику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

Як повідомляв Z, військовослужбовець підозрюється в умисному вбивстві старшини відділення інспекторів прикордонної служби «Сянки» ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону. Трагедія трапилась 18 березня. Під час несення служби у прикордонному наряді підозрюваний здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї в прапорщика та побив його. Від отриманої травми старшина помер дорогою до лікарні.

 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні веде Територіальне управління ДБР у Львові, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону.

20.03.2019