Заступником голови СММ ОБСЄ в Україні призначено пакистанку Aнтьє Ґраве.

 

Дипломат із Пакистану Aнтьє Ґраве стала до обов'язків заступниці голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

 

Про це йдеться у повідомленні СММ ОБСЄ у Facebook.

 

 

 

Офіс організації зазначає, що Ґраве, "пропрацювавши в Афганістані, Пакистані, Ємені та на Гаїті, здобула значний досвід у сфері запобігання конфліктам та їх вирішення". "Застосовуючи свої знання та досвід, Aнтьє сприятиме зусиллям місії, спрямованим на врегулювання кризи в Україні та навколо неї", – йдеться в коментарі ОБСЄ.

 

У портфоліо на офіційній сторінці Організації з безпеки і співробітництва в Європі йдеться: Aнтьє Ґраве має ступінь магістра (master’s degree) з політичних наук та історії з Університету Тріра (Німеччина). Також навчалася в університетах Бордо, Варшави, Кракова.

 

Має понад 15 років професійного досвіду в роботі у сферах міжнародних відносин, дипломатії, побудові миру та налагодженні кооперації при ООН, ЄС та німецькому уряді. Працювала як у штаб-квартирах цих організацій, так і "в польох умовах". Спеціалізується на механізмах превенції конфліктів та їх вирішеннях.

 

18.03.2019