Міськрада Винників перебереться у нове приміщення.

 

Міська рада Винників оселиться в приміщенні офтальмологічної поліклініки на вулиці Галицькій, 12, розповів голова міста Володимир Квурт, передає Твоє місто.

 

«Офтальмологічна поліклініка поки що перебуває на балансі управління охорони здоров’я ЛМР. За спільним проектом, на першому поверсі зараз ведуть ремонтні роботи з облаштування ЦНАПу, де винниківчани зможуть оформити весь необхідний пакет послуг, у тому числі і закордонний паспорт, і водійські права. Також зробимо там поштове відділення і розмістимо банк, аби поліклініка стала будинком сервісу для вінниківчан», – сказав Володимир Квурт.

 

Зараз відповідний проект рішення готують для представлення на сесії Львівської міської ради. За словами Володимира Квурта, якщо рішення ухвалять, то про переселення можна буде говорити до кінця цього року чи на початку наступного.

 

Як каже Володимир Квурт, усі роботи щодо облаштування будівлі – заміна даху, вікон і утеплення фасаду – коштують 2 млн 700 тис. грн. Будівництво ЦНАПу ведуть за кошти Львівської міської ради. Вартість внутрішніх робіт поки що невідома. Кошти на ці роботи шукатимуть поступово разом з ухваленням відповідних рішень.

13.03.2019