У Дрогобичі запрацював додаток для відстеження громадського транспорту.

 

У Дрогобичі в тестовому режимі запрацював мобільний додаток MapaMagic, за допомогою якого можна відстежувати рух громадського транспорту, повідомив начальник відділу ІТ та аналізу Дрогобицької міськради Станіслав Гайдер, інформує прес-служба ДМР.

 

«Працює додаток на системах ios, android, web. Завдяки роботі е-системи ми зможемо здійснювати централізований контроль за громадським транспортом, зокрема, це важливо у випадку виходу транспортного засобу з ладу, перекриття вулиць, негоди тощо, робити це в реальному часі; аналізувати продуктивність роботи транспортних засобів; відстежувати статистику щодо кілометражу проходження контрольних пунктів», – зазначає Станіслав Гайдер.

 

Всі транспортні засоби оснастили GPS-навігацією, інформація оновлюється онлайн для кожного автобуса.

 

Завантажити онлайн-додаток можна за посиланням:

- для систем iOS

- для систем Android

- для Web

 

У відділі ІТ та аналізу наголошують, впродовж наступних двох тижнів онлайн-додаток працюватиме в тестовому режимі, тому у випадку виявлення будь-яких технічних проблем користувачів просять повідомляти на е-скриньку – itadrohobych@gmail.com або одразу в мобільному додатку в розділі «Відгук».

 

Наступними етапи у впровадженні системи е-транспорту буде заровадження е-квитка та встановлення інформаційних табло на зупинках громадського транспорту міста.

13.03.2019