Унаслідок негоди загинуло двоє осіб.

 

Внаслідок погіршення погодних умов в Україні загинуло двоє осіб. У Коростишеві, Житомирщина, через падіння покрівлі з торгівельного центру загинула одна людина, ще одну з важкими пораненнями спровадили до лікарні. У Хмільнику, Вінниччина, внаслідок падіння частини дерева загинула одна особа.

 

Про це йдеться у повідомленні ДСНС за підсумками минулої доби.

 

Як інформувала напередодні Національна поліція за підсумками трагедії на Житомирщині, "попередньо встановлено, що через негоду з торговельного об’єкта м. Коростишева зірвалась частина покрівлі і травмувала двох жінок, 53-річну жительку райцентру і її 24-річну доньку, які перебували поруч із будівлею". "Від отриманих тілесних ушкоджень старша жінка загинула на місці події. Молодшу терміново госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні", – поінформували правоохоронці.

 

 

Інцидент у Хмільнику трапився вранці на вулиці Північній – на 29-річну жінку завалилося дерево, вона загинула на місці. Хмельницькі журналісти повідомляють, що вздовж вулиці ростуть тополі, які давно перетворилися на сухостій. 

 

 

ДСНС також інформує, що в Миколаєві внаслідок падіння частини дерева на маршрутний мікроавтобус травмовано 2 дітей (2010 та 2015 років народження), їх госпіталізовано.

 

В Одесі внаслідок падіння частини дерева 1 особу госпіталізовано.

 

Протягом доби підрозділи ДСНС прибрали понад 160 повалених дерев.

 

Для ліквідації наслідків негоди залучали 1,4 тис. осіб та 353 од. техніки, зокрема, від ДСНС 719 осіб та 171 од. техніки.

 

Станом на ранок вівторка внаслідок ускладнення погодних умов (шквалистий вітер) через спрацювання системи захисту ліній електромереж залишалися знеструмленими 537 населених пунктів.

 

12.03.2019