Садовий чекає соціології, щоб ухвалити рішення про підтримку іншого кандидата.

 

Голова партії "Самопоміч" Андрій Садовий натякнув на те, що він готується зняти свою кандидатуру на користь інакшого кандидата, котрий репрезентує партію умовного демократичного (або "майданівського") спектра. Визначальний вплив на рішення Садового матиме соціологія.

 

Про це бурмистр Львова написав на своїй сторінці у Facebook.

 

 

"Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі. Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останних даних, які стануть вирішальними для подальших дій", – зазначив Садовий.

 

З його слів, показники, на котрі звертатиме увагу його команда, – рейтинг кандидатів, динаміка та рівень довіри в суспільстві.

 

"Переконаний – єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти", – заявив Садовий, зазначивши, що журналістські розслідування показують "лише вершинку корупційного айсберга", а реальність "значно страшніша".

 

Згідно зі свіжим соціологічним опитуванням Київського міжнародного інституту соціології (проведене 8-20 лютого), за Садового готові проголосувати 2,4% з числа тих респондентів, котрі визначилися з електоральними симпатіями і мають намір узяти участь у виборах (10-те місце серед усіх кандидатів).

 

Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко (6,4%; 5-те місце) привітав заяву Андрія Садового й анонсував проведення переговорів із лідером "Самопомочі".

 

"Настав час – єднати зусилля і перемагати мародерів... Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне", – написав Гриценко у Facebook.

 

ОНОВЛЕННЯ. Станом на 13:40 зустріч Садового і Гриценка вже тривала – журналістка Соня Кошкіна опублікувала знимку політиків на своїй FB-сторінці.

 

 

28.02.2019