ДБР планує відкрити у Львові громадську приймальню.

 

Державне бюро розслідувань протягом 2-3 місяців обіцяє облаштувати у Львові громадську приймальню. Про це сьогодні,1 лютого, повідомив заступник директора Територіального управління ДБР у Львові Владислав Савинець, передає Твоє місто.

 

«Приймальня буде функціонувати постійно. Буде спеціальна чергова служба, яка прийматиме звернення і реагуватиме на них. Людина не обов’язково має принести докази щодо вчинення злочину. Якщо певні документи чи копії є, це тільки плюс, але ми записуємо все зі слів людини. Нам потрібне пояснення злочину, час, обставини і місце вчинення, які можна перевірити в ході досудового розслідування», – розповів Владислав Савинець.

 

Наразі ДБР приймає людей щовівторка і щочетверга з 12:00 до 18:00 на вул. Винниченка, 18.

 

Територіальне управління ДБР у Західному регіоні розпочало роботу 27 листопада. Повноваження управління поширюються на Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Закарпатську та Волинську області. Зараз на розгляді в управлінні перебуває 525 кримінальних проваджень, з яких половина – щодо можливого вчинення злочинів правоохоронцями, ще частина – військові злочини, і 7 проваджень проти суддів.

01.02.2019