Дерев'янко покинув партію Саакашвілі.

 

Народний депутат Юрій Дерев'янко заявив про припинення партнерства з колишнім головою Одеської обласної державної адміністрації Міхаїлом Саакашвілі і вихід із партії "Рух нових сил".

 

Таке рішення Дерев'янко оголосив на зборах своєї команди в Києві, повідомила прес-служба політика.

 

З його слів, причиною демаршу стала розбіжність у пріоритетах. "На жаль, за результатами всіх наших останніх зустрічей остаточно стало зрозуміло, що для Михайла Саакашвілі пріоритетом є Грузія, а для мене пріоритетом завжди була і є – Україна", – сказав нардеп.

 

Дерев'янко стверджує, що рішення про вихід із "Руху нових сил" прийняло 19 обласних команд партії. І всі начебто погодилися працювати з "Волею". 

 

Водночас партія "Рух нових сил" спростувала інформацію, поширену Дерев'янком.

 

Соратники Міхаїла Саакашвілі заявили, що 21 грудня координатори і представники регіональних осередків зустрілися в Перемишлі зі своїм лідером, аби обговорити плани дій, "спрямованих на розвиток партії". "Ми одноголосно вирішили і далі рухатись разом із нашим лідером, Михайлом Саакашвілі, який об’єднує нас спільними цінностями і непохитним прагненням знищити стару, корумповану олігархічну систему", – повідомили в "РНС".

 

Що ж до Юрія Дерев'янка, то йому переказали, що рух Саакашвілі "завжди був і залишатиметься широким об’єднанням людей, а не приватним бізнес-проектом", натомість чесна політика не сумісна "як із торгами, так із бізнес-інтересами".

 

Нагадаємо, ще раніше Юрій Дерев'янко заявив про намір балотуватися у президенти.

 

24.12.2018