"Нацкорпус" назвав висунення Кошулинського кулуарним.

 

Партія "Національний корпус" офіційно заявила про те, що вона не підтримує рішення представників низки націоналістичних організацій про висунення Руслана Кошулинського кандидатом у Президенти від націоналістичного табору. "Азовці" закликають виставити на вибори Андрія Білецького, бо Україні, на їхній погляд, потрібен "живий і сучасний націоналізм".

 

Про це йдеться у заяві, поширеній "Нацкорпусом".

 

"«Національний Корпус» не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору. Рішення про підтримку Кошулинського «націоналістичним рухом» було прийнято кулуарно, без широкого обговорення", – йдеться у відозві.


"Азовці" вважають, що учасники угоди не мають реального авторитету серед українських правих, бо "націоналізм – це не емблеми та старі заслуги, а реальні вчинки тут і зараз та широка підтримка громади".

 

Нагадаємо, торік голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, партії "Національний корпус" – Андрій Білецький і "Правого сектора" – Андрій Тарасенко підписали маніфест про об'єднання зусиль та координацію на виборах.

 

14 жовтня Тягнибок заявив на мітинґу, що резиґнує з участі у президентській кампанії, і запропонував націоналістам виставити на вибори Руслана Кошулинського.

 

Кандидатуру Кошулинського підтримали Добровольчий український корпус (Дмитро Ярош), “Правий сектор” (Андрій Тарасенко), "Організація українських націоналістів" (Богдан Червак), Конгрес українських націоналістів (Степан Брацюнь) та рух “С14” (Євген Карась).

 

21.11.2018