Трамп цьогоріч знову зустрінеться з Путіним.

Місцем зустрічі обрано Париж.

 

 

Зустріч Дональда Трампа з Володимиром Путіним відбудеться 11 листопада в Парижі. Домовленості про це досягнуто в Москві на перемовинах президента Росії з радником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном. Про це повідомила інформаційна аґенція Reuters.

 

«Зустріч буде можливою, і вона відбудеться на святкуванні 100-річного ювілею закінчення Першої світової війни, який проходитиме 11 листопада цього року», – заявив Болтон під час прес-конференцію після його 90-хвилинної зустрічі з Володимиром Путіним.

 

Радник глави Білого дому повідомив, що на консультаціях в Москві детально обговорювали питання щодо ДРСМД і рішення американського президента Дональда Трампа вийти з цього договору. На запитання журналістів про побоювання російської сторони щодо того, що вихід США з договору про РСМД є загрозою миру, Джон Болтон відповів, що такою загрозою є наявність російських ракет на європейській території.

 

Болтон уточнив, що питання про наслідки цього рішення США детально не обговорювали. «Рішення Вашингтона пов'язано з порушеннями, які, як вважають в Білому домі, допущені Російською Федерацією», – заявив він.

 

Коментуючи питання втручання Росії в американські вибори, американський політик звернув увагу на те, що це негативно позначилося радше на самій Росії. «Кремль отримав урок: не треба втручатися в американські вибори», – застеріг він.  

24.10.2018