Пласт зібрав рекордну суму на Спільнокошті.

 

Учора, 17 жовтня, на платформі «Велика ідея» завершився збір коштів на розвиток НСОУ Пласт. Метою кампанії було зібрати 1 млн грн, а вдалося зібрати 1 млн 254 тис. 150 грн, повідомили в прес-службі організації.

 

«739 доброчинців зробили свій внесок у розвиток Пласту. Кожна ваша гривня допоможе створити нові осередки на сході та півдні України, а найважливіше – подарувати чар пластування тим дітям, які його ще не відчули.

 

Це наразі найбільша зібрана сума в історії Спільнокошту. Але це також і велика відповідальність перед кожним із доброчинців. Ми усвідомлюємо, що завдання, які ми сьогодні ставимо перед собою, ведуть нас до далекої мети. Ми віримо, що такі довгострокові цілі та впевнені кроки до їх досягнення допоможуть Україні вийти на шлях сталого розвитку», – кажуть в Пласті.

 

Зібрані кошти планують витратити на створення 50 нових осередків, проведення 200 тренінгів, залучення нових членів, запуск мобільного додатку PlastApp, ремонт пластового тренінгового центру у с. Вишнивчік Львівської області тощо.

18.10.2018