У Львові на хабарі затримали головлікаря поліклініки.

 

Сьогодні, 17 жовтня, в Управлінні СБУ у Львівській області повідомили про затримання на хабарі головного лікаря однієї з поліклінік Львова, що підпорядковується міській раді.

 

Чиновник вимагав хабар за працевлаштування ветерана АТО медбратом. Першу частину хабара він отримав на банківську картку, а решту йому приніс посередник.

 

«Оперативники спецслужби задокументували передачу першої частини хабара на банківську картку зловмисника. На передачу основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті медик-хабарник прислав свого знайомого-посередника.

 

Посередник передав гроші чиновнику і вони разом направилися до одного з нічних гральних закладів міста "відсвяткувати" оборудку. Там їх і затримали правоохоронці. Цікаво, що щойно отримавши гроші, посадовець намагався одразу програти їх в ігрових автоматах», – ідеться в повідомленні правоохоронців.


Фото: УСБУ у Львівській області.

 

Операцію з затримання зловмисників проводили спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

 

У межах відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

17.10.2018