У Львові відбувся Марш захисників України.

 

Учора, 14 жовтня, у Львові відбувся Марш захисників України. Участь у ньому взяли понад 1200 воїнів, ветеранів УПА, добровольців, волонтерів та учасників Революції гідності, передає 032.ua.

 

Колонами пройшли військовослужбовці 80-ї ОДШБр, 24-ї ОМБр ім. Короля Данила, 704 полк радіаційного, хімічного, біологічного захисту, повітряне командування «Захід», представники НАСВ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, студенти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та ін.

 

Окрім того, львів’янам показали більше 50 військових машин: танки, БТРи, броньовану машину ДОЗОР-Б, бронеавтомобіль «СПАРТАН», «Гради», восьмиколісні «Буцефали», санітарні машини, автомобілі волонтерів, що вже були на сході, та бойові одиниці, які щойно зійшли з конвеєра та поїхали на фронт.

 

Прохід військової техніки закрила волонтерська мобільна стоматологічна клініка. Машина оснащена найсучаснішим обладнанням та сертифікованими матеріалами. Вона також вирушила у зону ООС для надання допомоги бійцям.

 

Завершився марш виступом військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.






Марш захисників України у Львові. Фото: 032.ua.

15.10.2018