Антикорупційна аґенція виявила у Денісової незадекларованих 23 млн.

 

Національна аґенція з питань запобігання корупції викрила колишнього народного депутата, а тепер — уповноважену Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на тому, що вона не задекларувала дохід у понад 23 мільйони гривень.

 

Про це повідомила прес-служба НАЗК.

 

"Так, не дотрималась вимог законодавства, подаючи декларації, народний депутат Денісова Людмила Леонтіївна. У декларації за 2015 рік вона не задекларувала доходу у розмірі 23 840 268 гривень, отриманого від фінансової компанії, та недостовірно вказала розмір своїх внесків до статутних капіталів чотирьох товариств, який відрізняється від достовірного на суму 5 454 248 гривень", — йдеться у повідомленні.

 

Як зазначили у НАЗК, інформація щодо внесків так само недостовірно відображена в деклараціях за 2016 та 2017 рік.

 

Окрім того, аґенція затвердила висновки ще стосовно трьох посадовців, серед котрих є директор "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж.

 

"Встановлено, що директор Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго" Пакіж Степан Петрович, подаючи декларацію за 2016 рік, не вказав квартири дружини площею 50 кв. м у м. Львові вартістю 500 000 гривень, а також доходу у вигляді коштів, отриманих ним на відпустку за місцем роботи", — зазначили у НАЗК. 

 

Матеріали на Денісову пішли до Антикорупційного бюро, а щодо Пакіжа — до Нацполіції.

 

12.09.2018