У Львові нарешті оголосили конкурс для перевізників.

 

Сьогодні, 16 серпня, Львівська міськрада оголосила конкурс на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування, повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

 

Провести новий конкурс на визначення міських перевізників у Львові намагаються від січня минулого року. Процедуру відкладали через рішення Дніпропетровського окружного адмінсуду за позовом ПП «Матеріал-Сервіс» з міста Кам’янського, що нібито не змогло взяти участі у конкурсі.

 

8-го червня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив оновлений типовий договір, що укладатимуть з перевізниками після конкурсу на міські автобусні маршрути.

 

У новому договорі з перевізниками буде передбачений «звичайний» режим роботи автобусів, а не режим «маршрутне таксі». Крім того, будуть передбачені штрафи за невипуск автобусів на маршрути в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів, а за інші порушення – 100 неоподатковуваних мінімумів.

 

Наразі у Львові за тимчасовими договорами працює п’ять міських перевізників: ЛКП «АТП-1», «Міра і К», «Успіх БМ», АТП-14630 та «Фіакр-Львів».

16.08.2018