Папа Римський отримав українську "Книгу добра".

 

Сьогодні, 8 серпня, «Книга добра», до підготовки якої долучилися понад 300 тисяч дітей та дорослих з усіх куточків України, розпочала свою мандрівку світом з Ватикану. Там її передала Папі Римському українська дитяча делегація і міністр закордонних справ Павло Клімкін, інформує прес-служба МЗС.

 

"Цей міжнародний соціальний проект, який покликаний надихати на перемоги та добрі починання в усьому світі, відбувається за підтримки міністра закордонних справ Павла Клімкіна, який разом із групою українських дітей зустрівся з Папою Римським Франциском під час загальної аудієнції у Ватикані, аби отримати його благословення, а також подякувати понтифіку за гуманітарну ініціативу «Папа для України», молитви за мир у нашій державі та передати ексклюзивну копію цієї книги", – ідеться в повідомленні.

 

У цьому унікальному виданні, виготовленому вручну на папері з бавовни й трав, зібраних у тих регіонах, звідки надійшли історії, зібрано 50 реальних розповідей про добро та 50 малюнків, що є віддзеркаленням дитячого бачення людяності, щирості та співчуття у повсякденному житті.

 

 

08.08.2018