Початок футбольного чемпіонату: "Карпати" програли, "Львів" виграв.

 

Львів не побачив голів у першому турі нового сезону української Прем'єр-ліги – зате львівська команда перемогла на старті чемпіонату: "Карпати" вдома програли "Олександрії" – 0:2, зате "Львів" (колишній рівненський "Верес") на виїзді переміг київський "Арсенал" – 2:0. 

 

Як коментував оглядач Федерації футболу України, "Карпати" та "Олександрія" вийшли на гру так, ніби то не новий сезон, а ще весна. Команди грали в обережний футбол, застосовуючи звичну для себе тактику – львів'яни йшли переважно центром і через перепасовування між гравцями, натомість гості з Кропивниччини використовували довгі передачі з флангів.

 

 

"Олександрія" потрафила використати власні візерунки ефективніше, забивши два голи після грубих помилок львівського захисту: в останні 20 хвилин матчу забили Цуріков і Пономар. Якби не добра гра воротаря Кучинського, то могло би бути ще гірше.

 

У Києві ж турнірна сітка звела докупи двох новачків чемпіонату – столичний "Арсенал" і "перефарбований" із "Вереса" футбольний клуб "Львів". Львів'яни виглядали більш зграбно і відзначилися в кожному з таймів – силами Вороніна і Западні.

 

23.07.2018