На Львівщині міського голову вдруге затримали на хабарі.

 

Міський голова Сколе Володимир Москаль, засуджений за хабарництво, знову попався на хабарі, повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

 

За словами Юрія Луценка, Володимира Москаля затримали на хабарі у 68,7 тис. грн.

 

«У славному місті Сколе працює мером такий собі В. Москаль. Працює, хоча ще в березні 2018 засуджений на 6,5 років за хабар. Проте апеляція все переноситься. І В. Москаль продовжує бути мером. Щоб не втратити навиків, вирішив цей Москаль знову взяти неправомірну вигоду на 68,7 тис. грн.  Але поліція і прокуратура теж не втратили пильності. Москаль знову в кайданках! Попри все, що коїться навколо: Закон і Справедливість», – написав Юрій Луценко.


Затримання Володимира Москаля. Фото: Facebook/Юрій Луценко.

 

Міський голова Сколе попався на хабарі у 18 тис. грн у 2015 році. Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного міського голови м. Сколе запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою із альтернативою сплати застави у 500 тис. грн, та суд відпустив Володимира Москаля на волю під 48 тис. грн застави. У 2016 році чиновника запідозрили у виділенні своїм родичам землі, призначеної для учасників АТО.

19.07.2018