У Львові перевіряють повідомлення про замінування 10-ти бізнес-центрів.

 

Сьогодні, 2 липня, Центр безпеки Львова та поліція отримали чергове повідомлення про замінування 10 бізнес-центрів та магазинів міста, повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, передає Zaxid.net.

 

Повідомлення про замінування надійшло на електронну скриньку Центру безпеки міста о 10:30. Цього разу анонім повідомив про замінуванням за такими адресами: Шевченка, 111-а (торгово-офісний центр «Легенда-Клас»); Замарстинівська, 40 (ТОВ «Дефіс», магазин комп’ютерної техніки); Наукова, 7-а, 7-б, 7-д (бізнес-центр «Оптіма-Плаза»); Героїв УПА, 73 (бізнес-центр «Тауер»); Промислова, 50/52 (бізнес-центри «Український капітал» та «Промисловий»); Зелена, 109 (бізнес-центр «Клуб ділових людей»); Богдана Хмельницького, 176 (бізнес-центр Lemberg); Федьковича, 58, (ТОВ «Нео-Сервіс» (ІТ-склад); Під Дубом, 6 (інтернет-магазин alCOMP).

 

За усіма адресами виїхали поліцейські, кінологи та вибухотехніки.

 

Неправдиві повідомлення про замінування бізнес-центрів у Львові регулярно надходять до поліції та Львівської міської ради протягом трьох місяців. За даними СБУ, ця інформація надходить з Росії.

02.07.2018