На Тернопіллі у ДТП загинули 2 жінки, постраждали дитина і 4 військових.

 

27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині сталася ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч А3215, і цивільного автомобіля Nissan Qashqai. Унаслідок ДТП загинули двоє цивільних осіб, травмувались одна дитина і 4 військовослужбовців, повідомили в ГУ Нацполіції Тернопільської області.

 

Зі слів очевидців, через несприятливі погодні умови цивільний автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем.

 

За попередніми даними, водій Nissan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці – двоє військових в кабіні і двоє – в буді. В результаті удару жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні.

 

«Порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 – йдеться про загибель двох і більше осіб», – повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

 

«У шпиталі перебувають зараз і четверо військових, які отримали різні травми. Всі військові – контрактники, учасники АТО, повертались із навчань з Яворівського полігону на Львівщині», – повідомив прес-офіцер військової частини А3215 Юрій Кульпа.

29.06.2018