Швейцарський дипломат влаштував потрійну ДТП на Львівщині.

 

Учора, 27 червня, о 19:20 на автодорозі М-06 Київ-Чоп 507 км, у Кам’янка-Бузькому районі неподалік с. Дідилів трапилася ДТП за участю автомобіля з дипломатичними номерами, інформує департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

За попередньою інформацією, 55-річний водій (громадянин Швейцарії), керуючи автомобілем Volvo СХ60 та рухаючись з м. Київ в напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Фольксваген Т4 під керуванням 43-річного жителя с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району та автомобілем Чері Амулет під керуванням 53-річного львів'янина.

 

Внаслідок ДТП отримали травми три водії та три пасажири, серед яких 11-річна дитина. Водіїв легковиків та двох пасажирів після огляду та надання медичної допомоги відпустили додому. Водія мікроавтобуса забрали до Буської центральної лікарні. В першу хірургію ЛШМД м. Львова госпіталізували 44-річну пасажирку автомобіля Volvo, яка проживає в м. Київ.



ДТП у Кам'янко-Бузькому районі. Фото: Вікторія Балицька/Facebook.

 

Всі обставини аварії з'ясовують правоохоронці.

 

Як повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook журналістка, голова поліцейської комісії ГУ Нацполіції у Львівській області Вікторія Балицька, у ДТП потрапив посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер, усі учасники автопригоди були тверезі, травми отримали легкі.

28.06.2018