Вихідними розпочнеться Фестиваль української архітектури «Вежа».

 

З 29 червня до 1 липня у Львові триватиме Фестиваль української архітектури «ВЕЖА», інформує Львівська облдержадміністрація.

 

Захід ініційований Спілкою архітекторів до її 110-річчя у Львові й матиме загальну тематику «Пошук ідентичності у сучасній архітектурі України».

 

У межах фестивалю відбудеться архітектурний кінофестиваль (конкурс-перегляд архітектурних відеопрезентацій), дискусійний круглий стіл, проектний семінар (ворк-шоп), архітектурний квест, авторські лекції – майстер-класи (зокрема архітектора Олега України з Дніпра, галериста Павла Гудімова з Києва, львівського архітектора Олеся Горалевича, який працює в Берліні, та спеціального гостя пані Марти Урбанської з Кракова), святковий концерт, а також пікнік-гаївка до Дня архітектора у Свірзькому замку та інші заходи.

 

День архітектури України відзначається відповідно до Указу Президента України від 17.06.1995 №456/95 на початку липня у Всесвітній день архітектури. Святкування включають заходи, присвячені історії національної архітектури, її розвитку та гармонізації.

27.06.2018