У Львові створили комісію для обстеження незаконних забудов.

 

Сьогодні, 22 червня, міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення створити міську комісію щодо незаконних забудов, інформує прес-служба ЛМР.

 

За словами Андрія Садового, новостворену комісію очолюватиме він сам, а до складу органу ввійдуть його заступники та засновник ГО «Народна самооборона Львівщини» Орест Печенко.

 

«Слава Богу, сьогодні вже нема тої ситуації з незаконними забудовами, яка була два роки назад, коли державні структури видавали дозволи, не думаючи. Тепер є більше порядку в цій царині. Але певні забудовники ще мають спокусу не зважати на думку простих людей. А наші мешканці – основа міста Львова, тому їхня позиція для мене є домінантою», – зазначив міський голова.

 

Нещодавно громаду Львова збурило те, що міськрада ухвалили рішення про виділення землі на Цитаделі, на місці табору «Шталаг-328», для ймовірного будівництва житла. Проте через розголос на ухвалу накладено вето міського голови, якого депутати не змогли подолати.

 

На сайті ЛМР можна ознайомитися з переліком незаконного житлового будівництва.

 

Раніше у Львові створили комісію, що мала обстежити всі довгобуди і незавершені будівлі та скласти план щодо їхнього майбутнього.

22.06.2018