Львівський Форум видавців змінюється: представлено новий логотип заходу.

 

Ювілейний, 25-й Форум видавців триватиме у Львові 19-23 вересня. Сьогодні, 12 червня, організатори презентували новий логотип Форуму та розповіли, що очікує на гостей.

 

«Від 1994 року, коли все починалося з невеликого книжкового ярмарку та 25-ти фахових заходів, до 2018, за які  Форум видавців став книжковою подією №1 в Україні, найбільшим у світі фестивалем української книги, логотипом Форуму були два равлики (автор – Михайло Москаль), які символізують  безмежність, відродження, незламність, рішучість, наполегливість, взаємодію. Равлики мужньо несли на собі книжки, допомагали розвиватися українському книжковому ринку.  Вони залишаться!» – ідеться на сайті Форуму.

 

Проте цьогоріч з’явиться новий логотип, що символізує відкриту книгу, яка концептуально поєднує у собі чотири стихії: землю, вогонь, воду та повітря.

 

«Ми об’єднуємо людей і пропонуємо їм: літати з книжками, горіти книжками, пірнати у книжки, зростати з книжками. І все це з нашим звичним Форумом видавців, який перетворюється на BookForumLviv!» – ідеться у повідомленні.


Новий логотип Форуму видавців у Львові.

 

Фокусна тема цьогорічного Форуму видавців – Ринок свободи.

 

«В рамках фокусної теми будемо говорити про те, як кожен з нас «торгує» своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкта, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовують у пропаганді», – сказала Олександра Коваль, президент Форуму, передає ЗіК.

 

Спеціальними гостями 25-го Форуму видавців будуть Марсі Шор та Енн Епплбом. Стежити за новинами Форуму можна тут.

12.06.2018