У ДТП постраждали 9 туристів.

 

Учора, 20 травня, близько сьомої ранку на автодорозі Київ-Чоп у селі Нагірне Сколівського району трапилася ДТП за участі пасажирського мікроавтобуса, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

 

Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса «Фольксваген», 53-річний мешканець Трускавця, виїхав на смугу зустрічного руху, де мікроавтобус перекинувся.

 

Відтак у місцеву лікарню доставлено дев'ятьох пасажирів «Фольксвагена» – мешканців Дніпропетровської та Черкаської областей, а також міст Дніпро, Херсон та Трускавець Львівської області віком від 43-х до 60 років. Лікарі попередньо діагностували у них, зокрема, забої, переломи та рвані рани.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

 

21.05.2018