Автівка в’їхала у поїзд: є загиблі.

 

Учора, 17 травня, о 23.10 на переїзді в смт Букачівці Рогатинського району сталась ДТП з летальними наслідками: автівка в’їхала у потяг, інформує ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

 

«22-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Golf» в напрямку м. Рогатин, не врахував дорожньої ситуації, проявивши неуважність, нехтуючи увімкненим сигналом світлофора та опущеним автоматичним шлагбаумом, виїхав на залізничний переїзд, де допустив зіткнення з потягом сполученням «Івано-Франківськ – Київ», що слідував в напрямку станції Ходорів Львівської області», – ідеться в повідомленні.

 

У результаті ДТП 22-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, а ще один, 16-річний пасажир, каретою швидкої медичної допомоги доставлений в Рогатинську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних переломів нижньої щелепи.

 

Водій автівки дивом вижив. Він керував машиною у тверезому стані.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Автівка в'їхала у потяг. Фото: ГУ НП Івано-Франківщини.

18.05.2018