Голова райради потрапила у ДТП з вантажівкою.

 

Сьогодні, 12 квітня, у селі Оброшине, що на Львівщині, трапилась ДТП за участі вантажівки та двох легкових авто. В аварії постраждав один водій та його пасажирка – голова Пустомитівської райради Галина Гичка, передає Zaxid.net.

 

«Їхала зранку на роботу, на зустріч виїхала вантажівка, лоб в лоб. У межах населеного пункту Оброшине вона здійснила обгін одного авто і виїхала на зустрічну смугу. Дякуючи реакції водія, який зреагував і звернув вправо, не було двох трупів на місці», – розповіла Галина Гичка.

 

Вона уточнила, що їхала разом з водієм на роботу службовим автомобілем «Нива». Зараз вона перебуває на комп’ютерній томографії (КТ) в обласній клінічній лікарні. За словами Галини Гички, водія автомобіля також доправили у лікарню, він проходить обстеження у 8-й міській клінічній лікарні.

 

«36-річний водій вантажівки Volvo не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілями Ford та ВАЗ. ДТП трапилась приблизно о 08:30 у селі Оброшине. Обставини події встановлюють правоохоронці», – повідомили у поліції.

 

55-річна Галина Гичка, яка очолює Пустомитівську районну раду з 2015 року, є дружиною головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гички.

12.04.2018