Протитуберкульозний диспансер очолить Роман Квасній.

 

Сьогодні, 4 квітня, конкурсна комісія підтримала на посаду генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер» кандидатуру Романа Кваснія, інформує прес-служба ЛОР.

 

На розгляд комісії та трудових колективів претендент представив своє бачення розвитку установи у середньостроковій і довгостроковій перспективі.

 

За кандидатуру Романа Кваснія комісія проголосувала одноголосно.

 

Минулого року Львівська обласна рада ухвалила рішення про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області.

 

Згідно із рішенням, передбачалося припинення діяльності  Львівського протитуберкульозного диспансеру із трьома амбулаторними відділеннями і Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу шляхом злиття у єдиний Львівський обласний протитуберкульозний диспансер, що розташований на вул. Бой-Желенського.

 

Вивільнені внаслідок цього приміщення трьох амбулаторних відділень на вулицях Лемківській, 24, Личаківській, 233 та Устияновича, 14  було виставлено на аукціон. Одне з них уже продано, а кошти скеровані на потреби медичної галузі.

 

Учора, 3 квітня, конкурсна комісія затвердила рішення про призначення ще 4-х кандидатів на посади очільників обласних медзакладів.

04.04.2018