Виконком зобов’язав вуличних музикантів отримувати дозволи на виступи.

 

Сьогодні, 30 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Концепцію організації вуличних виступів у громадських місцях Львова, інформує прес-служба ЛМР.

 

Відтепер кожен вуличний музикант, який хоче отримати дозвіл на виступ, має подати через ЦНАП звернення або електронне звернення через сайт Львівської міської ради.

 

Як розповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда, мета цієї концепції – впорядкувати вуличні виступи та навантаження на історичну частину міста Львова, що належить до спадщини ЮНЕСКО.

 

«Ми хочемо забезпечити комфортні умови проживання для мешканців та гостей Львова. Саме тому було визначено три ареали, на які буде поширюватися дія цього рішення, – це площа Ринок, прилеглі вулиці до площі Ринок та решта території міста Львова», – зазначила вона.

 

Так, на площі Ринок дозволено виступи інструментальної музики без використання духових інструментів. У робочі дні музику можна виконувати з 16 до 22 години, а у вихідні та святкові дні – з 12 до 22 години.

 

На прилеглих вулицях до площі Ринок можна виконувати інструментальну музику без використання ударних пристроїв, проте можливі духові без використання ударних інструментів. Музику можна виконувати з 16:00 до 22:00, у вихідні – з 12:00 до 22:00.

 

На решті території міста музику можна виконувати з 12 до 22 години. Дозволено музичне виконання всіх видів з врахуванням норм рівня шуму згідно з законодавством України.

 

Музикант, окрім заявки, повинен подати репертуар та перелік музичних інструментів, на яких буде грати, графік виступу. Це все розглядатиме спеціальна комісія.

 

Контролюватиме вуличних музикантів Муніципальна варта.

30.03.2018