Держава профінансує будівництво нової об’їзної дороги.

 

Біля Стебника на Львівщині за кошти з державного бюджету побудують нову об’їзну дорогу. Попередня вартість робіт – понад 100 млн грн, розповів начальник Управління дорожнього господарства та інфраструктури Роман Кокотайло, передає ЛГ.

 

Нова дорога проходитиме через населений пункт Модричі.

 

«На сьогодні ми маємо майже завершену передпроектну документацію. Думаю, у першій половині квітня буде оголошений тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації та самих робіт», – розповів Роман Кокотайло.

 

За його словами, цією дорогою займається Служба автомобільних доріг у Львівській області. Відразу після того, як кошти із державного бюджету почнуть надходити, стартує будівництво дороги. Вона буде паралельною до теперішньої.

 

Нинішня дорога у Стебнику є аварійною. Тут дозволено їздити лише легковим автомобілям та автобусам. Рух вантажного транспорту заборонено.

 

Як повідомляв Z, у Стебнику стався обвал на місці карстової порожнечі. Обвалилась зона діаметром 300 метрів на глибину до 50 метрів. Локація обвалу – 500 метрів від дороги Дрогобич-Трускавець.

29.03.2018