Львів думає закупити автобуси в Туреччині.

 

Радник міського голови Львова Андрій Білий заявив, що у міськраді пропрацьовують різні варіанти і можливості оновлення рухомого складу перевізників. Зокрема, робоча група розглядає пропозиції турецьких виробників автобусів, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Безперечно, ми хочемо і зацікавлені у тому, щоб підтримувати власного товаровиробника. Адже це розвиток свого бізнесу, оплата податків до місцевого бюджету та багато інших позитивів для нашої економіки. Однак з огляду на те, що питання забезпечення якості перевезень потрібно вирішувати негайно, розглядаємо різні варіанти. Зокрема, розглядаємо співпрацю з іншими країнами, якщо ціна на товар прийнятна та пропонуються хороші умови: терміни поставки, якість машин, гарантії та ін.

 

Ми провели низку зустрічей з турецьким виробником автобусів Temsa, BMC, Karsan. Автобуси Temsa їздять Стамбулом. Найцікавіше те, що в деяких виробників є вже готові автобуси. Тобто на сьогодні 150 низькопідлогових 12-метрових автобусів турецькі виробники готові продати. Це означає, що термін постачання рахуватиметься тижнями з моменту укладення угоди.

 

Тому зараз хочемо ознайомитися з ціновою пропозицією турецьких виробників і умовами постачання», — розповів Андрій Білий.

 

Як повідомляв Z, Львів придбає 60 вживаних трамваїв у Берліні.

22.02.2018