За 2 дні у центрі евакуювали 11 автівок.

 

Учора, 14 грудня, на арештмайданчик евакуатори доставили 6 автомобілів, ще 34 водії оштрафовані без евакуації транспорту за паркування у заборонених місцях, повідомив директор ЛКП «Муніципальна варта» Роман Хом’як, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

«У середу, 13 грудня, було оштрафовано 20 машин без евакуації транспортного засобу, ще 5 машин було доставлено на арештмайданчик евакуаторами ЛКП "Муніципальна варта". А вчора, 14 грудня, оштрафовано 34 автівки і ще 6 - евакуйовано. Відтак, за два дні було оштрафовано 54 автівки, а евакуйовано – 11», – зазначили в ЛКП «Муніципальна варта».

 

Під час минулого засідання сесії ЛМР 7 грудня депутати затвердили перелік ділянок вулично-дорожньої мережі, на яких паркування автомобілів заборонено. Запарковані транспортні засоби на цих вулицях призводять до зменшення пропускної спроможності та суттєво перешкоджають дорожньому руху або ж становлять загрозу безпеці руху. Припарковані автівки у недозволених місцях поліція та ЛКП «Муніципальна варта» можуть евакуйовувати.

15.12.2017