Петрові Димінському повідомили про підозру.

 

Слідчі Нацполіції повідомили про підозру львівському бізнесменові Петрові Димінському. Ідеться про смертельне ДТП, що трапилось неподалік Львова 18 серпня і в якому загинула 31-річна Наталія Тріла, інформує прес-служба Нацполіції.

 

«Після призначення низки необхідних процесуальних дій встановили відсутність факту керування автомобілем тим чоловіком, який спочатку назвався водієм "Мерседеса". Натомість слідчі зібрали достатню кількість доказів того, що автомобілем "Мерседес" керувала інша особа.

 

У зв’язку з цим 7 грудня слідчі повідомили цьому громадянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого».

 

Зараз тривають заходи зі встановлення місцезнаходження цього громадянина та виклику його до слідчих. У разі неприбуття підозрюваного йому буде обрано запобіжний захід та організовано заходи з його розшуку», – ідеться в повідомленні.

 

У Генеральній прокуратурі підтвердили цю інформацію.

 

«Процесуальним керівником Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України погоджено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), відомому бізнесмену, який 18 серпня 2017 року, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, вчинив ДТП, внаслідок якої водій автомобіля Opel-Astra загинула», – ідеться в дописі ГПУ.

12.12.2017