Трамваї №4 і 5 не курсуватимуть.

 

Від 11 грудня у Львові не курсуватимуть трамваї по вул. Замарстинівській.Це пов’язано з ремнтними роботами для виведення дороги з аварійного стану, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

За інформацією «Львівелектротрансу», трамвайну колію та дорожнє покриття тут ремонтували востаннє у 1970-х роках, тож аби не допустити аварійної ситуації, на цій вулиці здійснять повномасштабні ремонтні роботи.

 

«У кінці жовтня цього року представники «Київської державної регіональної інспекції міського електротранспорту» обстежили ділянку колії та покриття дороги по вул. Замарстинівській (від Гайдамацької до кільця на Торф’яній).

 

Колія експлуатується з 1949 року та давно не ремонтувалась, а результати перевірки показали, що головка рейки, її бокова частина й губа понаднормативно зношені. Також зруйнована основа трамвайної колії і дорожнє покриття», – ідеться в повідомленні.

 

Зважаючи на обставини, замість трамваїв №4 та №5, Львовом курсуватиме трамвай №11, з кінцевими зупинками на пл. Соборній та біля ТЦ «Скриня». Окрім цього, додадуть кілька вагонів на маршрут трамвая №3.

 

Скільки часу триватимуть ремонтні роботи – наразі невідомо.

08.12.2017