Керівництво аеропорту веде переговори з компанією EasyJet.

 

Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького веде переговори про співпрацю з британською авіакомпанією EasyJet, ідеться на сторінці летовища в мережі Facebook.

 

«Ведемо переговори з іспанською компанією, з англійським EasyJet, який думає над тим, щоби відкрити рейси у три британські міста», – зазначено в дописі.

 

Як повідомляв Z, рейси зі Львова до Лондона відкриє угорський лоукост WizzAir.

 

У прес-службі також розповіли, що зараз з аеропортом співпрацюють 25 авіакомпаній (включно з чартерами), а наступного року можуть долучитись ще щонайменше два перевізники.

 

З летовища у Львові можна вилетіти у 33 напрямках: це Польща, Туреччина, Німеччина, Італія, Білорусь, Іспанія, Греція, Кіпр, Хорватія. Радіус польотів зі Львова становить близько 2 годин.

 

«Щодо Польщі, то саме їхні аеропорти ми вважаємо основними конкурентами. Йдеться про найближчі до нас Ряшів, Люблін та Краків. Водночас, з польськими летовищами у нас чудові партнерські стосунки. Адже у наших сусідів базується чимало європейських авіакомпаній, тому вони для нас виступають транзитними пунктами. Тобто наш аеропорт зараз більш зорієнтований на Європу, але наступного року ми додамо акценти ще й на Азію. Вже зараз маємо рейси у Тель-Авів, Баку та чартери у Єгипет і азійську Туреччину», – додали в аеропорту.

 

Нещодавно у львівському аеропорту вітали мільйонного пасажира.

07.12.2017