Обласна рада планує ухвалити бюджет ще до нового року.

 

Львівська обласна рада планує ухвалити бюджет Львівщини на 2018-й рік до кінця грудня, аби почати його втілювати вже зі січня, розповів голова ЛОР Олександр Ганущин, передає прес-служба облради.

 

«Розраховуємо, що в 20-х числах обласна рада розгляне кінцеву редакцію обласного бюджету, що з’явиться після розгляду його в постійних депутатських комісіях і після громадського обговорення. Усе це робиться для того, щоб гроші могли працювати вже з початку року», – сказав Олександр Ганущин.

 

Він наголосив, що минула сесія ЛОР від 5 грудня була винятковою, адже на засіданні вперше за історію обласної ради депутати ухвалили всі обласні програми до ухвалення обласного бюджету на наступний рік.

 

«Ми ще влітку домовилися, щоб видатки розвитку, котрі ми можемо передбачити в обласних програмах, набули чинності разом із прийняттям рішення про обласний бюджет. А зважаючи на те, що обласних програм багато, то логічно, що їх необхідно було ухвалити перед бюджетом, щоб пізніше головним фінансовим документом підтвердити лише загальні цифри. Це і було зроблено», – сказав голова ЛОР.

07.12.2017