Компанія депутата Козловського зведе у місті першу 25-поверхівку.

 

Сьогодні, 6 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Авалон статус» багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60 (9 черг будівництва)», інформує прес-служба ЛМР.

 

Згідно з цим рішенням, на Сихові планують звести комплекс будівель, у межах якого буде споруджено перший 25-поверховий будинок у місті. Цей об’єкт буде з’єднаний з Парком Івана-Павла ІІ, в якому облаштують ігрову зону.

 

25-поверхівка буде офісним комплексом на приблизно 2 тис. робочих місць, з паркінгом на тисячу місць, Центром розвитку дітей тощо.

 

«Я думаю, що амбіція збудувати перший у Львові 25-поверховий офісний комплекс – це круто», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

«Цільове призначення земельної ділянки є для будівництва і обслуговування багатоквартирних будинків. Згідно з планом зонування – це зона Г2, що передбачає 40% для громадських потреб різного призначення: торгового і офісного. Тут передбачено зведення житлових будинків та офісних приміщень. Забудовник гарантував, що у перших поверхах будівлі має бути повний спектр послуг для громадського призначення», – зазначив начальник управління архітектури й урбаністики Юліан Чаплінський.

 

Частиною акцій компанії "Авалон" володіє Григорій Козловський.

06.12.2017